Български (България)English (United Kingdom)

 5 стъпки към Вашия уникален дом

unikat-1-small

1. Първа стъпкa към вашия  уникален дом - индивидуалната консултация

Радваме се да Ви посрещнем в семеен артхотел Каза Арт в Орешак, за да Ви представим тематичните мебели от трите основни интериорни стилове на КАЗА АРТ ИНТЕРИОР - КАЗА АРТ АТЕЛИЕ, КАЗА АРТ НОВА И КАЗА АРТ НОСТАЛГИЯ. В артистичната атмосфера на необикновения шоурум провеждаме индивидуална консултация, в която заедно избираме подходящата за Вас мебелна колекция. Ако е невъзможно да ни посетите, тогава провеждаме с Вас телефонна консултация. 

unikat-2-small

2. Втора  стъпкa към вашия  уникален дом- проектирането на Вашите мебелни мечти

В рамките на един креативен процес проектираме вашите индивидуални мебелни мечти, съобразявайки се с избраният от вас модел, размер, разпределение на чекмеджета и вратички, материал и повърхност. Най-късно до десет дни изготвяме Вашият идеен проект.  След като получим авторска такса, защитаваща нащият креативен труд в размер от 49,00 лв. за всеки мебел,  получавате проекта лично или по имeйл. В рамките на авторската такса имате право да променяте проекта. При поръчка на мебелите получавате автроската такса обратно.

unikat-3-small

3. Трета стъпкa към вашия  уникален дом - проектирането на вашето пространство

С помощта на художествена или компютърна визуализация можете да усетите новата атмосферата на Вашият дом, офис, хотел или ресторант. В рамките на 2 седмици дни изготвяме Вашият проект. След като получим авторска такса, защитаваща нащият креативен труд в размер от 99,00 лв. за всяко пространство,  получавате проекта лично или по имейл. В рамките на авторската такса имате право да променяте проекта. При поръчка на мебелите получавате автроската такса обратно.

 

unikat-4-small

4. Четвърта стъпкa към вашия  уникален дом - изработката на Вашите мебелни мечти

Високо квалифициран екип от майстори на дърводелското искуство под ръководството на Биляна Милушева и Пламен Петров работи неуморно и ентусиазирано за това, всяка поръчка да бъде изпълнена в определените срокове в перфектно качество. Под перфектно качество разбираме безкомпромисният подбор на дървесината, перфектното отваряне и затваряне на чекмеджета и вратички, безупречен финишинг на дори и най-малкият детайл. 
За изработката на кухни и вградени гардероби, взимаме размери на място-бързо, точно, професионално. Наш дългогодишен консултант-монтажник Ви съветва по отношение на избраните разпределения и ако се налага променя проекта.  

unikat-5-small

5. Пета стъпкa към вашия уникален дом - доставката и монтажа на Вашите мебели-уникати 

Разбира се доставяме Вашите мебели-уникати, монтираме ги и се грижим за това, уникалните произведения, създадени единствено и само за Вас да се поставят на правилното за тях място – точно в онова кътче, в което техният чар и излъчване ще изпънят домът Ви с нов живот, емоция и красота. 
Доставката и монтажа калкулираме индивидуално в зависимост от разстоянието от Орешак и от размера на поръчката Ви.


Повече за Мебелен дизайн - Уникати вижте тук......